4 toffe thema’s voor feestjes en festivals

zaterdag 18 april 2020

Bij alles wat je tegenwoordig organiseert gaat het om de beleving. Wij denken dat dit heeft te maken met jeugdsentiment. Je weet wel, verkleed partijtjes waarbij alles in het teken stond van cowboys en indianen of de jungle. Onze lieve ouders verzorgen die feestjes zo goed dat een attractie niet meer leuk is als er geen verhaal aan zit. Daarom vinden wij dat de thema feestjes terug moeten komen voor jong en oud.

Voetbal Thema
Wij denken dat er voor een voetbal feestje genoeg animo is. Wanneer er weer een club kampioen is geworden, we wereld kampioen zijn geworden of gewoon wanneer je zoontje 11 wordt. Voetbal is voor jong en oud. Dus waarom geen feestjes die helemaal in het teken staan van voetbal?! Precies dat dachten wij ook. Omdat wij graag meedenken willen we dan ook graag een aantal van onze kussens beschikbaar stellen die daarbij kan helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het springkussen in de vorm van een voetbal. Dan weet je in ieder geval zeker dat de allerkleinsten de avond van hun leven hebben. Maar ook voor de ouderen hebben we spullen in ons assortiment. Wat dacht je van een gatengoal? Een goal waar jij, onder het genot van een biertje, met je vrienden of vriendinnen een competitie kan houden om te kijken wie nu echt de grootste loser is bij het nemen van penalty’s. Of een grote versie van tafelvoetbal: levend tafelvoetbal. Waarbij je met zijn allen in een levensgroot tafelvoetbal spel gaat staan en je zelf de poppetjes aan de stokken bent? Je zult zien dat dit lastiger is dan je denkt en het kan behoorlijk nuttig zijn voor de teamwork.

Vergeet uiteraard niet om allemaal het tenue aan te trekken van je favoriete club of voetballer. Een voetbal feestje is niet compleet zonder dat er iemand rondloopt met de lange lokken van Ruud Gillit of in het pak van de kapitein van ons oranje.

Western Thema
Een andere leuk thema dat bij veel mensen tot de verbeelding spreekt is een western thema. We refereerden in de inleiding er al naar: de tijd van cowboys en indianen. Pak een oude broek en knip er stroken in en maak een mooie tooi want alle ingrediënten voor een cowboy en indianen feest zijn er.

Denk aan een groot cowboy springkussen. Dit springkussen is het grootste klassieke springkussen dat wij in ons assortiment hebben. Dit betekend gegarandeerd veel plezier en genoeg ruimte om al je salto’s te oefenen. Een beetje indiaan of cowboy kan wel wat trucjes natuurlijk.
Vergeet natuurlijk ook niet om je cowboylaarzen uit het stof te halen en een goede line dance uit je heupen te slingeren. Zet de stereoknop een tikje harder en laat je voeten spreken om Pocahontas te betoveren.

Maar het kan misschien ook iets meer masculien met een rodeostier. Geen echte natuurlijk, maar een rodeostier simulator. Als jij het langste op de stier blijft zitten ben je uiteraard pas een volwaardige cowboy, of nou ja… de opper-cowboy.

Wat we willen zeggen, haal een paar stro balen op, rook de vredespijp met die indianen en beleef vooral een hoop plezier!

Sea Thema
De zee is onze grootste schat en voorziet Nederland al jarenlang van rijkdom. Een ode aan de zee en alles wat er in leeft is dan misschien zo gek nog niet. Misschien wilde je zelf vroeger wel als klein meisje of jongen een vis zijn en naar alle uiteinden van de zee zwemmen.

Nu kunnen wij je niet in een vis of zeemeermin veranderen. Maar we kunnen je wel al het plezier geven wat een vis ook zou moeten beleven. Begeef je even midden in de zee met het multiplay speelkussen in oceaanstijl. Nemo vliegt je hier om de oren en je kan eenvoudig de waterval afglijden. Of laat de allerkleinste de tentakels van de octopus Inky kietelen.

Een spannendere uitdaging is misschien, wanneer je een zwembad tot je beschikking hebt, de aquarun. Een stormbaan midden op het water waarbij je natuurlijk jezelf als een vis in het water kan voelen.

Piraten thema
Sinds Pirates of the Caribbean reeks is het piratenthema natuurlijk ook hot. Niet alleen omdat rum, bier en wijn dan tot in de treure genuttigd kan worden maar ook omdat het niet echt maakt hoe je eruit ziet of hoe je je gedraagt. Hoewel, een piraat gedraagt zich uiteraard alles behalve netjes. Dat is de piratencode.

Maar wat is een piraat zonder zijn eigen schip? Bevaar je eigen Black Pearl met deze 18 meter grote piratenstormbaan. Vergeet uiteraard niet om je klappertjespistol en rubberen zwaard mee te nemen of de VOC van zijn schip te ontdoen. Wie is de echte Jack Sparrow en eist het schip of met zijn kornuiten? Aye kapitein, enteren!

Veel plezier met het thema feest en spring erop los!
Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het organiseren van een thema feest bij Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht