Ballenbad/ballenbak 3m rond

Aantal:

49,95

1 dag 

Excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Ballenbad/ballenbak 3m rond
>
  • Ballenbad/ballenbak 3m rond
<

Producten in pakket

1x
4x
Ballenbadballen (zak 500 stuks) Ballenbadballen (zak 500 stuks)

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 0.5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 - 6
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
Ongeveer 4m²

Omschrijving

In dit kleine badje kunnen de kinderen lekker zwemmen tussen de ballen. Een ballenbad zorgt voor veel vermaak en met de vrolijke kleurtjes kunnen de kinderen hun lol op! Met deze ballenbad hebben uw kinderen urenlang speel plezier! Het is natuurlijk ook heerlijk om deze ballebad in de tuin te zetten met mooi weer. Twijfel niet langer en huur dit gave ballenbad bij Gaaf! verhuur. 

Let op! Je dient zelf de ballen weer terug in de zakken te doen.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond. Wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie.  

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kun je eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.   

Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

19,95

1 dag

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen