Bungee Equalizer El Mexicano Loco

Aantal:

103,30

1 dag 

Excl. BTW

124,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Bungee Equalizer El Mexicano Loco
>
  • Bungee Equalizer El Mexicano Loco
  • Bungee Equalizer El Mexicano Loco
  • Bungee Equalizer El Mexicano Loco
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4 x 8 x 4m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Gewicht Gewicht
120 kg

Omschrijving

De Bungee Equalizer El Mexicano Loco van Springkussenverhuur Zuid Hollandse Eilanden is een variant op de bungee run. Je gaat met zijn tweeën op het springkussen staan ​​en je doet allebei een elastiek om je middel. Je staat ieder aan één kant van de Mexicaan, je ziet elkaar dus niet. Vervolgens is het de bedoeling om stukken klittenband van de Mexicaan af te trekken en deze op de cactus, aan de andere kant van het kussen, te plakken. Wie het eerste dat heeft gedaan, heeft gewonnen natuurlijk. Vergeet hierna niet uit te rusten.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond. Wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie.  

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kun je eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.   

Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

39,95

1 dag

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen