Extra Ingrediënten (200 porties ) - Poffertjes

Aantal:
68,80

excl. BTW

74,99

incl. BTW

Huurmandje
Extra Ingrediënten (200 porties ) - Poffertjes
>
  • Extra Ingrediënten (200 porties ) - Poffertjes
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 0,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
200 porties

Omschrijving

Wanneer je een poffertjesplaat hebt gehuurd van Springkussenverhuur Zuid Hollandse Eilanden kan je ook meerdere sets met poffertjes ingrediënten kopen. Een set met ingrediënten is genoeg voor maar liefst 200 porties. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je te kort komt als je het juiste aantal bezoekers weet!

Een set bestaat uit Poffertjesmix (kant en klaar, alleen water toevoegen), poedersuiker, speciale poffertjesolie met botersmaak, kartonnen poffertjes tray (bordjes) voor 200 porties.

Al onze feestmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige feestdag kan invullen met onze materialen. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen