Zeskamp Funslang (2 stuks)

Aantal:

20,66

1 dag 

Excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Funslang (2 stuks)
>
  • Zeskamp Funslang (2 stuks)
  • Zeskamp Funslang (2 stuks)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
3 v 3

Omschrijving

Springkussenverhuur Zuid Hollandse Eilanden verhuurt ook funslangen. Dit zijn geen echte slangen. Het zijn meer plastic rupsbanden. Hier ga je met een aantal personen in staan, je trekt de plastic band boven je hoofd zodat je in de band staat en dan ga je lopen met zijn allen. Als je dit niet goed coördineert gaat het fout. Ze worden per twee verhuurd zodat je met twee groepen een race tegen elkaar kunt doen.

 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Een beoordeling toevoegen