IPS Speeltafel

Aantal:

99,95

1 dag 

Excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
IPS Speeltafel
>
  • IPS Speeltafel
  • IPS Speeltafel
  • IPS Speeltafel
<

Producten in pakket

1x
IPS Speeltafel tbv. IPS Speeltafel IPS Speeltafel tbv. IPS Speeltafel
1x
IPS Koffer tbv. IPS Spellen IPS Koffer tbv. IPS Spellen

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,3 x 2,6 x 0,8m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V).
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 1m³
Overdekt
Nee, niet overdekt.
Gewicht Gewicht
25 kg

Omschrijving

Deze interactieve speeltafel is leuk voor jong en oud, met een leuk assortiment aan verschillende spellen. De scores kunnen bijgehouden worden en de spellen kunnen individueel of in teams worden gespeeld. Daag je tegenstanders uit en kies een leuk bijpassend thema uit om te spelen!

De interactieve tafel is perfect om te gebruiken tijdens feestjes, bedrijfsuitjes en evenementen. Je zet de tafel gemakkelijk binnen 10 minuten op. Doordat de inflatable uit één compact deel bestaat, is hij gemakkelijk te transporteren.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond. Wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie.  

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kun je eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.   

Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

19,95

1 dag

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen