Kubb XL

Aantal:

12,40

1 dag 

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Kubb XL
>
  • Kubb XL
  • Kubb XL
  • Kubb XL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10

Omschrijving

Populair Zweeds werpspel van hout voor de hele familie, 1 tegen 1 of met een groep vrienden. In de tuin, in het park of op het strand. 

Kubb XL is een variant en combinatie van petanque en schaken. Kubb is iets minder bekend. Door de grootte van de blokken en onderdelen is het spel nog leuker om te spelen voor volwassen en kinderen. Het spel is te spelen met 10 personen en kan uren duren.

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen