Oud Hollands Gatenkaas Spel

Aantal:

24,79

van 

Excl. BTW

19,95

1 dag 

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Gatenkaas Spel
>
  • Oud Hollands Gatenkaas Spel
  • Oud Hollands Gatenkaas Spel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5 x 63 x 125 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Ben je opzoek naar het huren van de leukste gezelschapspellen? Dan mag het Oud Hollands Gatenkaas Spel natuurlijk niet ontbreken. Weet je niet meer wat het is?

Het is een spel dat bestaat uit een rechtopstaand bord met gaten erin. Een ring glijdt langs dit bord en kun je besturen met de twee touwtjes die aan de ring bevestigd zijn. Je plaatst een knikker in de ring en trekt deze langzaam omhoog, waarbij je onderaan begint. Zorg dat je de gaten in de gatenkaas vermijdt, anders valt de knikker in een gat en moet je opnieuw moet beginnen. Hoe hoger je komt, hoe meer punten je krijgt. Daag je vrienden uit! Wie van je vrienden komt er aan het einde zonder dat de knikker in het gat valt? 

 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan ​​deze garant voor vele uren vermaak.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een ​​pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Een beoordeling toevoegen