Oud Hollands Hoedje Wip

Aantal:

24,79

van 

Excl. BTW

19,95

1 dag 

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Hoedje Wip
>
  • Oud Hollands Hoedje Wip
  • Oud Hollands Hoedje Wip
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
8 x 60 x 120 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Bij het organiseren van een spelletjesmiddag zal niet iedereen dit spel kennen maar uiteindelijk wel voor groot vermaak. Dit spel is vooral bekend onder de volwassenen.

Het plankje functioneert als wip en via deze moet de speler proberen de shuttle in een hole te slaan. Het spel wordt gespeeld met 6 shuttles en kan met een onbeperkt aantal spelers gespeeld worden. Nadat elke speler de 6 shuttles gewipt heeft, worden de punten bij elkaar opgeteld. Degene met de meeste punten wint. Een leuk spel voor in een spellenparcours ook is het een spel dat makkelijk te spelen is.

 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Een beoordeling toevoegen