Oud Hollands Hoefijzers Werpen

Aantal:

24,79

van 

Excl. BTW

19,95

1 dag 

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Hoefijzers Werpen
>
  • Oud Hollands Hoefijzers Werpen
  • Oud Hollands Hoefijzers Werpen
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
15 x 60 x 120 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Op zoek naar het huren van een oud Hollands spel voor op een sportdag? Met Hoefijzers werpen wordt het concentratie vermogen, kracht, werpsnelheid en richtingsgevoel getest. De set oud Hollandse Hoefijzers worden geleverd met een paal, bak en hoefijzers.

Het is de bedoeling dat je de hoefijzers om de paal probeert te gooien. Daag jezelf uit door verder weg te staan ​​van de bak. Naast hoefijzers werpen zijn er meerdere spellen die je kunt huren voor een leuk en creatief spellenparcours. 

 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan ​​deze garant voor vele uren vermaak.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een ​​pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Een beoordeling toevoegen