Oud Hollands Spiraalspel

Aantal:

24,79

van 

Excl. BTW

19,95

1 dag 

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Spiraalspel
>
  • Oud Hollands Spiraalspel
  • Oud Hollands Spiraalspel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
30 x 60 x 120 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Denk jij dat je behendig genoeg bent om dit spel aan te kunnen? Huur dan dit oud hollands spiraalspel bij Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden en toon je vaardigheden aan vrienden en familie. De bedoeling van het spel is de ring aan de andere kant van de spiraal te krijgen. Echter, zit er wel een addertje onder het gras ... namelijk dat er een geluid afgaat als je de spiraal raakt, als je dit hoort ben je helaas af en kan je weer van voor af aan beginnen. Wie van de groep kan dit snelst zonder de spiraal te raken? 

 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Een beoordeling toevoegen