Rokvoetbal - Boarding set

Aantal:

149,95

1 dag 

Excl. BTW

181,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Rokvoetbal - Boarding set
>
  • Rokvoetbal - Boarding set
  • Rokvoetbal - Boarding set
<

Producten in pakket

1x
Voetbalboarding Oranje/Blauw Voetbalboarding Oranje/Blauw
1x

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
14 x 8 x 1 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 v 4
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)

Omschrijving

Voetballen is misschien wel de meest bekende sport onder jongeren. Mensen zeggen dan ook wel dat iedereen kan voetballen. Met het rokkenvoetbal ligt dat iets anders wat ons betreft. Je ziet namelijk niet waar de bal is of waar je voeten zijn. Probeer dan nog maar eens fatsoenlijk een bal te trappen of af te pakken. Door de combinatie van rokken en voetbal heb je vooral een hoop lol en hoef je door het pak ook niet bang te zijn dat je snel blessures oploopt. 

Het spel is uit te breiden met een sportboarding zodat niemand buitenspel staat met zijn rokje.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond. Wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie.  

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kun je eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.   

Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

39,95

1 dag

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen