Stormbaan Mini Boerderij

Aantal:

139,95

1 dag 

Excl. BTW

169,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Mini Boerderij
>
  • Stormbaan Mini Boerderij
  • Stormbaan Mini Boerderij
  • Stormbaan Mini Boerderij
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
9,0 x 4,0 x 6,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230v)
Overdekt
Nee, niet overdekt.
Gewicht Gewicht
210 kg

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende attractie voor jouw feest of evenement? Dan hebben wij verschillende stormbanen voor in het assortiment waaronder de Stormbaan Mini Jungle! Een leuke en compacte stormbaan die geschikt is voor jong en oud. Duik de onderwaterwereld in en overwin de obstakels en de hindernissen die te vinden zijn in de stormbaan. Leuk voor bijvoorbeeld een schoolfeest of een buurtfeest. Voor elke andere gelegenheid is de stormbaan natuurlijk ook geschikt!

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond. Wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie.  

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kun je eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.   

Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

59,95

1 dag

Excl. BTW

72,54

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,95

1 dag

Excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 2,0 x 1,0 x 0,4m
Een beoordeling toevoegen