Tafeltennis Beerpong tafel

Aantal:

24,79

1 dag 

Excl. BTW

30,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Tafeltennis Beerpong tafel
>
  • Tafeltennis Beerpong tafel
  • Tafeltennis Beerpong tafel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
244 x 61 x 71 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen.
Transportmaat Transportmaat
61 x 61 x 15 cm
Gewicht Gewicht
12 kg

Omschrijving

Let op: zonder bekertjes en balletjes!

Iedereen in Nederland kent het spel beerpong wel. Beerpong draait natuurlijk niet alleen om wie het beste kan gooien met de balletjes, het is vooral de kunst om je tegenstander dronken te krijgen. Niet alleen is het leuk om te zien hoe je tegenstanders steeds meer cups moet leegdrinken en de overwinning dichterbij komt, het wordt ook lastiger voor ze om bij jou te scoren.

De tafel heeft in hoogte verstelbare aluminium poten.

Hoe werkt beerpong? 

Beerpong speel je met 2 teams van 2 personen. Op tafel worden aan beide uiteinden bekers geplaatst die voor 1/3 gevuld zijn met drank. Voor bierpong vul je ze met bier maar uiteraard kan het spel ook gespeeld worden met limonade of een andere drank naar keuze. Om de beurt proberen de teams een Beer Pong balletje in de cups van de tegenstanders te gooien. Wanneer het balletje in de beker belandt moet deze worden leeggedronken. Het team dat als eerste al zijn bekers heeft leeggedronken heeft verloren.

Let op:

Beerpong is een geweldig leuk spel dat vooral bij studenten populair is. Op veel studentenfeesten wordt het gespeeld en vloeit het bier rijkelijk. Pas wel op met alcohol tijdens het spelen van bierpong. Een potje kun je snel verliezen als je pech hebt. Stop dus op tijd en neem een pauze voor je een nieuw potje speelt.

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen