Touwtrek touw

Aantal:

12,40

1 dag 

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Touwtrek touw
>
  • Touwtrek touw
  • Touwtrek touw
  • Touwtrek touw
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10

Omschrijving

Touwtrekken is, wat veel mensen niet weten, een officiële sport met wereldkampioenschappen. Het wordt dan bespeeld met speciale schoenen en stoffen voor meer grip op je hand.

De touwtrek variant van Springkussenverhuur Zuid Hollandse Eilanden is een stuk simpeler, het is alleen touw met een vlaggetje eraan. Trek twee lijnen, bij elk team één. Wanneer een team het andere team over zijn lijn heeft getrokken heeft het gewonnen.

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen