Zeskamp vliegend tapijt (2 stuks)

Aantal:

20,66

1 dag 

Excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp vliegend tapijt (2 stuks)
>
  • Zeskamp vliegend tapijt (2 stuks)
  • Zeskamp vliegend tapijt (2 stuks)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Springkussenverhuur Zuid Hollandse Eilanden verhuurt vliegende tapijten. Geen echte, ze hebben ook geen mooie figuren. Het zijn plastic tapijten met een koord eraan waarmee je als groep dient op moet gaan staan, tegelijkertijd moet springen, en het tapijt vooruit moet trekken. Pas op dat je er niet vanaf valt! De tapijten worden per twee verhuurd zodat twee groepen tegen elkaar kunnen racen.

 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Een beoordeling toevoegen