Zeskamp Zaklopen (2 stuks)

Aantal:

20,66

1 dag 

Excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Zaklopen (2 stuks)
>
  • Zeskamp Zaklopen (2 stuks)
  • Zeskamp Zaklopen (2 stuks)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 v 4

Omschrijving

Springkussenverhuur Zuid Hollandse Eilanden verhuurt ook plastic zakken voor zaklopen. Je loopt met 4 personen in vier verschillende zakken die aan elkaar vast zitten gemaakt. Om dan vooruit te komen is extra moeilijk, sterker nog, dit is met 1 persoon al moeilijk, laat staan ​​met 4 personen. Ontdek het nu zelf! De zakken komen in 2 stuks zodat 2 groepen tegen elkaar een race kunnen doen.

 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Een beoordeling toevoegen