Bumperbal / Bubble Voetbal

Aantal:

199,95

1 dag 

Excl. BTW

241,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Bumperbal / Bubble Voetbal
>
  • Bumperbal / Bubble Voetbal
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 380watt (230V)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een hilarisch spel voor een spelletjesmiddag of een sportdag? Dan hebben wij het spel "Bumper Voetbal" voor je beschikbaar! Je kunt dit spel met tien spelers tegelijk spelen in twee teams. Het is de bedoeling dat iedereen een "bumper" aantrekt en dan gaat voetballen! Dit is een stuk moeilijker en grappiger dan het lijkt. Probeer maar eens terug op te staan als je omver gebumberd bent!

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

59,95

1 dag

Excl. BTW

72,54

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen