De 3 leukste clown- en circusspringkussens op een rijtje!

zaterdag 18 april 2020

Nu de zomer er weer langzaam maar zeker aankomt, en het weer ook voorzichtig de weg omhoog ingeslagen is duiken de eerste circussen weer op! De plek waar talent zich laat zien in de vorm van acrobaten, danseressen, clowns, goochelaars en nog veel meer! Bijna iedereen is wel eens in het circus geweest en weet dat een circus vaak iets magisch heeft. Naast de reusachtige circustenten zijn er tegenwoordig ook steeds meer springkussens te vinden die compleet meegaan in de sfeer van circus en entertainment! Om een goede keuze te kunnen maken hebben wij de 4 leukste kussens op een rijtje gezet.

Springkussen circus met dak
Dit circusspringkussen heeft als grootste voordeel het dak! Zo ben je beschermd tegen zon en wind en kun je zelfs als het regent gewoon lekker door blijven springen! Het springkussen is 5 bij 4 meter lang en zorgt er gegarandeerd voor dat jij de gehele dag al je acrobatische toeren uit de kast kunt halen samen met je vrienden en vriendinnen!

Springkussen Multiplay Clown

Het Multiplay springkussen van Springkussenverhuur Zuid-Hollandse eilanden is geen normaal springkussen. Dit springkussen bevat een glijbaan een tunnel en obstakels. Met zijn 5×5 meter is dit multiplay springkussen een heus avontuur voor kinderen. Het springenkussen is makkelijk op te blazen met behulp van een elektrische ventilator. Daarnaast heeft dit Multiplayspringkussen een dak waardoor hij ook ingezet kan worden met minder goed weer. De originele maat van dit springkussen is 5×5 meter. De glijbanen echter breidt dit springkussen uit tot een grote van maar liefst 6×5 meter. Zo kunnen er grotere groepen kinderen tegelijk springen!

Stormbaan circus 17m
Deze circusstormbaan is de grootst stormbaan die we hebben! Gebruik al je acrobatische toeren om zo snel mogelijk over deze kleurrijke en 17 meter lange Circus Stormbaan heen te komen. Je komt diverse feestelijke hindernissen en obstakels tegen waar je overheen moet klimmen of onderdoor moet glippen. Daarnaast zul je op dit kussen een hoop bekende figuren uit het circus tegenkomen dus bereid je goed voor, dan belooft het een mooi feestje te worden! Daarnaast kun je een stopwatch gebruiken om je tijd op te meten en kijk van wie jou en je vrienden het snelste is! Kroon jij je tot circusartiest van het jaar?

Uiteraard is het bij alle springkussens mogelijk om een begeleider in te huren en kunnen wij de springkussens of stormbanen voor je op- en afbouwen. Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een springkussen bij Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht