De kids verrassen met een suikerspin –en popcornmachine

zaterdag 18 april 2020

Ben je van plan binnenkort een evenement te organiseren waar kinderen bij aanwezig zijn of misschien een kinderfeestje voor de jarige? Denk er dan aan om ze te verassen met een suikerspinmachine of een popcornmachine. Allebei mag natuurlijk ook!

Een kinderfeestje of evenement is natuurlijk niks zonder zoetwaren en snacks. Het is een dag waarop de kinderen zich lekker kunnen uitleven met hun vriendjes en vriendinnetjes. Met een springkussen van Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden zullen zij zich geen moment hoeven te vervelen. Er zijn verschillende groottes te huren met allerlei leuke kleuren en thema’s. Zo kun je voor de verjaardag van een meisje een prachtig prinsessen springkussen huren of voor een jongen een stoer jungle springkussen. Naast verjaardagen kun je bij ons ook van alles huren voor een spelletjes dag, buurtfeest of zelfs een bedrijfsfeest.

Suikerspinmachine huren
Op een feest of evenement zoals een sportdag of actieve dag op school mag lekkers natuurlijk niet ontbreken. Verras de kids daarom met een suikerpinmachine en/of popcornmachine. Ze zullen versteld staan dat je dit voor ze hebt geregeld op het feestje. Een suikerspinmachine is voor de kids een machine waar een machtig goedje uitkomt dat ze maar wat graag willen opeten! De suikerspinmachine met een van tevoren bepaalde hoeveelheid porties is niet het enige wat je kunt huren. Om het compleet te maken zijn er ook nog de losse ingrediënten voor een suikerspin te huur. In de emmer vind je genoeg ingrediënten voor 150 porties van deze lekkere traktatie.

Popcornmachine huren
Naast de suikerspinmachine kun je er ook voor kiezen om de kids te verassen met een popcornmachine. Het is altijd spannend om te zien wanneer de mais gaat poppen en er popcorn begint te verschijnen. Ook de popcorn ingrediënten zijn los te kopen, je krijgt dan een emmer die genoeg ingrediënten bevat voor 150 porties. Bij het huren van zowel de suikerspin –en de popcornmachine zitten standaard 150 porties inbegrepen bij de prijs. Beide machines werken op elektriciteit, zorg dus dat hiermee rekening gehouden wordt met de aansluiting (denk aan een verlengsnoer en stekkerdoos). De machines kun je zelf begeleiden en zijn zeer makkelijk in gebruik.

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben over het huren van een popcornmachine en/of suikerspinmachine? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder met de juiste keuze maken en door antwoord te geven op door jou gestelde vragen.

Terug naar het nieuwsoverzicht