Deze 4 partymaterialen zijn onmisbaar voor een feest of evenement

vrijdag 17 april 2020

Partytent

Een feest of evenement kun je zowel binnen als buiten vieren, het nadeel van buiten is het weer. Het weer is nogal onvoorspelbaar en een partytent kan hiervoor uitkomst bieden. Daarnaast kan een partytent voor een gezellige sfeer zorgen, een feestje privé houden voor de buren en voor extra ruimte zorgen. Partytenten worden op diverse evenementen ook gebruikt als: stands (om op te vallen), EHBO locaties en sprekers aan het woord te laten bijvoorbeeld. Een partytent van 8 bij 4 meter kan al plek bieden voor 50 personen, ideaal voor een feest of evenement.

Statafels

Om aan te staan, te borrelen en om de mooie decoratie en bloemen op te zetten. Statafels zijn een onmisbaar attribuut voor een feest. Handig inklapbaar om de dansvloer vrij te maken. En leverbaar met of zonder statafelrok om de uitstraling eenvoudig of extra feestelijk te maken.

 

Geluidsset

Bij ieder feest of evenement hoort natuurlijk een gezellig muziekje. Met een professionele geluidsset, draai jij de leukste nummers voor je gasten. Een geluidsset is ook een handig middel om een presentatie te geven of je gasten een bedankwoordje te geven. Daarnaast zorgt muziek uiteraard altijd voor een goede sfeer en het brengt mensen in de juiste stemming. Zo kun je er een dj bij huren (of zelf de dj zijn), maar ook een karaoke set koppelen is een leuk idee!

Feestverlichting

Fleur je feestje op en geef het een gezellige sfeer met feestverlichting. Zo kun je feestvderlichting  in een gekleurde slinger huren om de gehele locatie sfeervol te maken. Daarnaast is feestverlichting uiteraard ook functioneel. Wanneer het een feest of evenement betreft dat tot in de late uurtjes doorgaat is het gewenst om een goed verlichte locatie te hebben. Een simpele maar makkelijke manier om je locatie te versieren en je gasten direct bij binnenkomst in de juiste sfeer te krijgen.

Terug naar het nieuwsoverzicht