Een overdekt springkussen huren? Bekijk onze mooiste opties

vrijdag 17 april 2020

Heb jij binnenkort een feestje op de planning staan, dan is een springkussen huren absoluut een goed idee. Echter ben je met een springkussen afhankelijk van het weer. Daarom heeft Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden springkussens met dak in haar assortiment! Een overdekt springkussen beschermt de kinderen tegen de miezer of tegen de felle zonnestralen. Wij hebben een ruime keus en zetten daarom onze mooiste opties voor jou op een rij! Zo wordt het kiezen een stuk makkelijker. 

Tirol in je eigen achtertuin met onze blokhut

Geen uren rijden in een vol bepakte auto, geen gehaast naar het vliegtuig of geen vervelende mensen tijdens de busrit. Met dit springkussen in vorm van blokhut ga jij niet naar Tirol, maar haal jij Tirol hier heen. Met zijn warme uitstraling, open haard en de latten tegen de muur, voelt deze blokhut echt aan als een huisje. Alleen dan eentje om in te springen. Deze blokhut geeft jouw feestje een nog warmere uitstraling en maakt het een feestje om niet te vergeten.

 

Ga je mee naar het circus?

Dit is niet alleen een springkussen, maar ook een waar ballenbad! Vul het springkussen met honderden ballen en het feest kan beginnen. Door het dak en de bijna gesloten wanden blijf je op het ballenbad circus springkussen zeker droog tijdens een regenbuitje. Wij garanderen dit de kinderen een geweldige tijd zullen hebben.

In de zee en toch droog!

Diep in de zee, ga je met mij mee? Spring in het diepe en ontdek de wondere wereld van de zee. Open de magische poort naar het azuurblauwe water, ontmoet de dolfijnen en dans met de octopussen. Het beste aan deze onderwaterwereld is dat er geen enkel zwemdiploma nodig is! Voel hoe het is om een zeemeermin te zijn in de vrije wereld van de zeeën. Spring in Nederland in het water en kom boven in Zuid-Amerika. Wees wel op tijd terug van een heerlijke taart en de leuke cadeautjes!

Overdekt springkussen huren?

Past één van onze springkussens in het gekozen thema of sluit hij aan bij je wensen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Bel naar 06 18849881 of mail naar info@springkussenverhuur-zheilanden.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht