Geluidsset basis

Aantal:

49,95

1 dag 

Excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Geluidsset basis
>
  • Geluidsset basis
<

Producteigenschappen

Stroomverbruik Stroomverbruik
230V

Omschrijving

Goede muziek mag op geen enkel feestje ontbreken. Deze geluidsset basis van Springkusseverhuur Zuid-Hollandse Eilanden heeft een goede speaker waar een sterke bass en goed geluid uitkomt. Je kunt de geluidsset met bluetooth verbinden, dit is handig dan kan je muziek via je mobiel afspelen.

De geluidsset bevat een interne accu waardoor een stopcontact overbodig wordt. Deze geluidsset word geleverd inclusief een microfoon. Leuk om tussendoor een karaokeshowtje te geven!

Al onze feestmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige feestdag kan invullen met onze materialen. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen