Peuter ontdekhoek

Aantal:

99,95

1 dag 

Excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Peuter ontdekhoek
>
  • Peuter ontdekhoek
  • Peuter ontdekhoek
  • Peuter ontdekhoek
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 1,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Gewicht Gewicht
75kg

Omschrijving

Dit speelkussen is niet alleen om op te spelen maar ook om van te leren. Naast zijn grote formaat van 6 bij 6 meter heeft het speelkussen ook de meest vrolijke kleuren en zal het kinderen aantrekken om het uit te testen. Het zet kinderen aan het spelen maar ook aan het leren. Zo vind je onder andere rekenspelletjes, een taalslang, een muur waar je de juiste blokjes in moet passen en kan je leren hoe je veters strikt. Dit springkussen is ideaal voor de jonge doelgroep omdat zij naast het leren ook uren speelplezier kunnen beleven op dit grote speelkussen.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond. Wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie.  

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kun je eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.   

Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

39,95

1 dag

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,95

1 dag

Excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 2,0 x 1,0 x 0,4m
Een beoordeling toevoegen