Opblaasbare Baby

Aantal:

29,95

1 dag 

Excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Baby
>
  • Opblaasbare Baby
  • Opblaasbare Baby
  • Opblaasbare Baby
<

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Gewicht Gewicht
10 kg

Omschrijving

Wanneer je zojuist een kind hebt gekregen, wil je dat natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen. De kans is echter groot dat je al een schorre keel hebt van het baren, waardoor het schreeuwen eventjes niet mogelijk is. In dit geval, en in het geval je natuurlijk gewoon wilt vieren dat je een kleine hebt gekregen, hebben wij deze reuze Opblaasbare Baby voor je beschikbaar. De hele buurt zal binnen de kortste keren weten wat er aan de hand is, en de felicitatiekaartjes zullen spoedig op de mat vallen. In ieder geval namens ons van harte gefeliciteerd!

Al onze feestmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige feestdag kan invullen met onze materialen. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

19,95

1 dag

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen