Opblaasbare Sarah in Wijnton

Aantal:

29,95

1 dag 

Excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Sarah in Wijnton
>
  • Opblaasbare Sarah in Wijnton
  • Opblaasbare Sarah in Wijnton
  • Opblaasbare Sarah in Wijnton
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)

Omschrijving

Is het al zo ver? Het grote feestbeest heeft de leeftijd 50 jaar bereikt? Dan is dit natuurljk een goed feest waard. Misschien zit ze er nog niet op te wachten, maar zomaar voor bij laten gaan is geen optie. Wordt het een surpriseparty of wilt ze het klein thuis vieren? Eén ding is zeker heel de buurt mag het weten! Plaats daarom een blikvanger bij de ingang zodat iedereen mee kan genieten met de jarige Sarah! De blikvanger is niet zomaar een Sarah, maar straalt een vrolijke 'jonge' dame uit dat nog lang niet uitgefeest is en wel een wijntje lust!

Zeer makkelijk zelf neer te zetten. Het geleverde pakket bestaat uit het object, een blower en vier grondpennen. Op de opbergzak zit een duidelijke beschrijvZeer makkelijk zelf neer te zetten. Het geleverde pakket bestaat uit het object, een blower en vier grondpennen. Op de opbergzak zit een duidelijke beschrijving, maar wij kunnen u op voorhand zeggen dat het bij normale situaties binnen tien minuten staat.

Al onze feestmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige feestdag kan invullen met onze materialen. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

19,95

1 dag

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen