Pannaboarding 3-in-1 Oranje

Aantal:

119,95

1 dag 

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Pannaboarding 3-in-1 Oranje
>
  • Pannaboarding 3-in-1 Oranje
  • Pannaboarding 3-in-1 Oranje
  • Pannaboarding 3-in-1 Oranje
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
8,0 x 14,0 x 1,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 0,5m³
Gewicht Gewicht
75 kg

Omschrijving

Dit is natuurlijk geen gewone pannakooi, want je kunt dit namelijk met 6 personen spelen. Of met 12 personen in tweetallen! In de pannaboarding zitten drie kleine goals, hierdoor is het scoren erg moeilijk. Dus moet je wel proberen een panna bij elkaar te maken.

Dit luchtkussen doet het altijd goed op ieder sportief evenement of feestje. En jong en oud zullen hier veel plezier aan beleven. Veel plezier en benen dicht!

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond. Wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie. 

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kun je eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  

Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

39,95

1 dag

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen