Patioheater excl gas

Aantal:

33,06

van 

Excl. BTW

28,93

1 dag 

Excl. BTW

35,01

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Patioheater, excl. gas
>
  • Patioheater, excl. gas
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 2.0m

Omschrijving

RVS Terrasheater, voorzien van piëzo-ontsteking en regelunit. Standaard zonder gas geleverd.
Met 5 kg gasfles komt er 30 euro incl. BTW bij. Heerlijk voor in de winter!

Tijdens een feest of evenement, dat tot in de avond of zelfs nacht doorgaat, kan de kou toeslaan. Zorg daarom dat je een patioheater huurt. Hiermee kan jij de temperatuur aangenaam houden en kan het feest in een fijne en gemoedelijke sfeer doorgaan. De patioheaters zijn fijn tijdens een feestje maar ook een barbecue die tot later in de avond plaatsvind. Door middel van de heaters blijven de mensen lekker hangen voor een toetje of nog een drankje met leuke muziek erbij.

Al onze feestmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige feestdag kan invullen met onze materialen. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

19,95

1 dag

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

24,79

1 dag

Excl. BTW

30,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen