Pooltafel

Aantal:

69,95

1 dag 

Excl. BTW

84,64

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Pooltafel
>
  • Pooltafel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
182 x 100 x 79 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2-4
Gewicht Gewicht
67kg

Omschrijving

Hou jij van poolen? Dan zit je hier bij ons aan het juiste adres! Met onze pooltafel garanderen we urenlang speelplezier voor de beginnende en gevorderde pooler. Je kan ook iemand van je vrienden of familie uitdagen om een wedstrijdje tegen jou te doen. Dit kan natuurlijk ook in teams.

Organiseer een Poolbiiljart toernooi met een of meerdere van deze pooltafels. Of zet een hele zaal vol met speeltafels voor gegarandeerd uren lang speelplezier voor jong en oud. Wij hebben tevens ook tafelvoetbal, tafeltennis, airhockey, dartspelenen en een grote varieteit aan oud hollandse spellen. Perfect voor bedrijfsfeesten, buurtfeesten of bijvoorbeeld bij jouw sportclub of buurtvereniging. Let bij het transport op de maat van dit spel, een busje is aan te raden. Uiteraard kun je ook aangeven dat je het door ons wenst te laten bezorgen.

Pooltafel voor particulier gebruik. De pooltafel is voorzien van een automatische balterugloop voor de poolballen en is doormiddel van de stelvoeten waterpas te stellen. Tafel is voorzien van groenblauwkleurig laken.

Accessoires Standaard meegeleverd:

- 1 x set poolballen (48 mm)
- 1 x triangel
- 2 x keuen (147 cm, 2-delig)
- 1 x biljartkrijt 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

19,95

1 dag

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen