Ringwerpen XXL

Aantal:

69,95

1 dag 

Excl. BTW

84,64

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Ringwerpen XXL
>
  • Ringwerpen XXL
  • Ringwerpen XXL
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 1,5
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)

Omschrijving

Oké, Oké, mischien hadden we het Hoepelwerpen moeten noemen, deze reuzen variant van een echt oud-hollandse klassieker! Iedereen kent het spel ringwerpen wel. Vind jij ringwerpen nou super leuk? Dan hebben wij hier het perfecte spel voor jou. Wij hebben hier het Ringwerpen XXL voor je klaar staan.

Wat je moet doen bij dit spel: zoveel mogelijk ringen om de opblaasbare stokken heen gooien. Op de opblaasbare stokken staan de aantal punten die je haalt als je de ring erom heen gooit. Wie de meeste punten heeft is de winnaar! Succes.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische ventilator die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt. 

Voor de vastgestelde verankering van de attractie kun je eventueel een waterballast reserveren. Uiteraard is ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.   

Bekijk onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties.  

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

19,95

1 dag

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen