Rokvoetbal

Aantal:

59,95

1 dag 

Excl. BTW

72,54

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Rokvoetbal
>
  • Rokvoetbal
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 v 4

Omschrijving

Voetballen is misschien wel de meest bekende sport onder jongeren. Mensen zeggen dan ook wel dat iedereen kan voetballen. Met het rokkenvoetbal ligt dat iets anders wat ons betreft. Je ziet namelijk niet waar de bal is of waar je voeten zijn. Probeer dan nog maar eens fatsoenlijk een bal te trappen of af te pakken. Door de combinatie van rokken en voetbal heb je vooral een hoop lol en hoef je door het pak ook niet bang te zijn dat je snel blessures oploopt.

Het spel is uit te breiden met een sportboarding zodat niemand buitenspel staat met zijn rokje.

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

19,95

1 dag

Excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen