Sarah of Abraham jarig? Vier het met een opblaasfiguur!

zaterdag 18 april 2020

Het is zover, de leeftijd van 50 jaar is bereikt. Op welke andere wijze kan dit feest compleet zijn zonder een 3 meter hoge opblaasbare pop van Sarah of Abraham? Verras jouw vader, moeder, man of vrouw met dit fantastische cadeau en zorg ervoor dat hij/zij dit feest nooit meer vergeet!

Opblaasfiguur Sarah van 3 meter huren
Is jouw moeder of vrouw 50 jaar geworden? Dit is een feestje waard. Laat iedereen in de omgeving weten dat dit mijlpaal is bereikt! Met de opblaasbare Sarah van 3 meter hoog is het feest pas echt geslaagd. De 50ste verjaardag is één van de grootste feesten in het menselijk leven, dus vier dit groots! De pop is zeer gemakkelijk op te blazen met een elektrische ventilator. Deze wordt door Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden uiteraard meegeleverd.


Opblaasfiguur Abraham van 3 meter huren
Is jouw vader of man 50 jaar geworden? Dan is er nu ook de opblaasbare Abraham van 3 meter hoog! Net als de Sarah is deze pop van 3 meter hoog een ware toevoeging tot het feest. De pop is zeer gemakkelijk zelf op- en af te bouwen. De door ons bijgeleverde elektrische ventilator doet haar werk en jij kunt achterover leunen. Bij Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden is deze Abraham pop, net als de Sarah pop, al voor €30,00 per dag te huur.

Waar komen de namen Sarah en Abraham vandaan?
De oorsprong voor deze benamingen stamt af uit de bijbel. Het verhaal ging over het plegen van overspel door een vrouw. Aan Jezus wordt vervolgens gevraagd wat er met de vrouw moet gebeuren, volgens de wet moet zij gestenigd worden. De persoon zonder zonden mag als eerst een steen werpen, waarbij niemand naar voren stapte. Jezus zegt hier vervolgens op: ''Abraham, uw vader, heeft zich erop verheugd mijn dag te zien en hij heeft die gezien en zich verblijd.'' Waarop de toeschouwers met verbazing reageren: ''Gij hebt nog geen 50 jaar, en hebt Gij Abraham gezien?''

Een ander verhaal is dat een persoon van 50 jaar dezelfde waardigheid en levenswijsheid dient te bezitten als Abraham. Abraham was op dat moment getrouwd met Sarai, later verandert naar Sara(h). Pas sinds de helft van de vorige eeuw is voor de vrouwen Sarah ingevoerd. Tot dit moment heette ook de vrouw op haar 50stre Abraham.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht