Schaatsbaan / IJsbaan 50m2

Aantal:

499,95

1 dag 

Excl. BTW

604,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Schaatsbaan / IJsbaan 50m2
>
  • Schaatsbaan / IJsbaan 50m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
50,0 x 50,0 m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij bouwen deze attractie standaard voor u op en af

Omschrijving

Ongeacht het seizoen kan je op deze fantastische Kunststof Schaatsbaan lekker een dagje op de schaatsen doorbrengen. In de winter is het natuurlijk het meest toepasselijk, maar waarom zou je niet een keer in één van de zomermaanden lekker een middagje kunnen schaatsen? Als je een schaatsbaan huurt bij Gaaf! verhuur wordt dit werkelijkheid. Naast dat we springkussens en feestproducten verhuren, kun je bij ons ook terecht voor verschillende formaten schaatsbanen. Ideaal bij het organiseren van een evenement in het dorp. Deze baan is maar liefst 50 vierkante meter groot, dus je kunt gerust een boel vrienden en vriendinnen uitnodigen. De opblaasbare wand is gemakkelijk te vullen middels een elektrische ventilator. 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

199,90

1 dag

Excl. BTW

241,88

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen