Schaatsbaan / IJsbaan 60m2

Aantal:

599,95

1 dag 

Excl. BTW

725,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Schaatsbaan / IJsbaan 60m2
>
  • Schaatsbaan / IJsbaan 60m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
Op maat, 50m²
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en afbouw noodzakelijk
Transportmaat Transportmaat
Tansport noodzakelijk

Omschrijving

Ben je op zoek naar het huren van een schaatsbaan die niet te groot is maar wel de ruimte heeft voor een aantal kinderen? Dan is deze baan van 60 vierkante meter groot geschikt! De baan is van kunsstof zodat er ook in de zomermaanden heerlijk geschaatst kan worden. De baan is voorzien van opblaasbare wanden die makkelijk op te blazen zijn met een elektrische ventilator. Met een baan van 60 vierkante meter groot is een perfect formaat bij het organiseren van een evenement met springkussens en andere spellen. 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

199,90

1 dag

Excl. BTW

241,88

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen