Springkussen huren in de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk onze beste opties

zaterdag 18 april 2020

Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden is jouw betrouwbare partner in het vinden van het meest geschikte springkussen waar jij naar op zoek bent! Ons ruime aanbod en onze jarenlange ervaring zorgen voor een onvergetelijke tijd. Uit ons assortiment hebben wij drie van onze favoriete springkussens op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Springkussen Piraten boot
Springkussen Piraten Boot is niet zomaar een springkussen. Dit springkussen wijkt af van de traditionele vierkante- rechthoekige vorm. Zoals de naam het al doet verraden, dit springkussen is in de vorm van een boot. Kinderen zijn gek op piraten. Piraten zijn stoer en worden veel gebruikt bij thema-feestjes. Dit springkussen is dus uitermate geschikt voor een piratenthema kinderfeestje of andere evenement met piraten als thema. Laat de fantasie van de kinderen de vrije loop nemen en geniet van hun plezier. Het luchtkussen is groot genoeg voor maar liefst 10 kinderen. De afmetingen zijn: 5,9 x 3,7 x 2,8 meter (LxBxH). Wij van Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden bieden dit fantastische springkussen al vanaf €100,00 per dag aan, inclusief BTW.


Springkussen Zee Met Glijbaan
Springkussen Zee Met Glijbaan is een springkussen van maar liefst 7 bij 5 meter en dus groot genoeg om met meerdere kinderen. Spring, duikel en ren door dit fantastische springkussen. Door de licht- en donkerblauwe kleuren wagen de kinderen zich helemaal in de onderwaterwereld. De afgebeelde dieren vullen dit gevoel nog eens extra aan. Maar het mooiste van dit luchtkussen is nog wel de glijbaan, die aan de zijkant van het springkussen is gevestigd. Door deze glijbaan wordt er een extra dimensie gegeven aan het springkussen. Gegarandeerd een succes, want het springkussen is bovendien voorzien van een dak. Mocht het wat minder weer zijn kunnen de kinderen gewoon blijven genieten. Vanaf slechts €140,00 per dag is dit springkussen te huur bij Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden. De twee dolfijnen op het dak kunnen in ieder geval niet wachten om de kinderen te verwelkomen!

Springkussen Mini Prinses
Springkussen Mini Prinses is hét springkussen voor de verjaardag of ander partijtje van een meisje. Op de voorzijde zijn twee prinsessen afgebeeld die jou graag welkom heten om te komen springen. Binnen in het springkussen is een kasteel afgebeeld om het thema compleet te maken. De oranje, gele en roze kleuren maken de springkussen tot één samenhangend geheel. Ieder meisje voelt zich prinses wanneer ze lekker aan het springen zijn. Het is wel verstandig om de prinsessenjurk uit te doen wanneer er gesprongen wordt! Jongens zullen bovendien ook genieten van dit springkussen. Die vinden een springkussen zelf al helemaal fantastisch. Geïnteresseerd in dit springkussen? Vanaf €75,00 per dag is dit springkussen te huur bij Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden.

Terug naar het nieuwsoverzicht