Tafeltennis

9,95

1 dag 

Excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Tafeltennis 4 Batjes en 10 Balletjes
>
  • Tafeltennis 4 Batjes en 10 Balletjes
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Vind jij tafeltennis leuk en zou je dit een keer in het weekend willen spelen met je vrienden en familie dan kan je dit nu huren bij Gaaf! verhuur. Je krijgt de hele set erbij met alles erop en eraan. Tafeltennis kun je leuk in teams doen om tegen elkaar te spelen. Je kunt met tafeltennis natuurlijk gewoon het normale spel spelen, maar je kunt bijvoorbeeld ook opmeten hoe lang het duurd voordat iemand bij de ander heeft gescoord of wie het langste het balletje omhoog kan houden. 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen