Tennis / voetvolleynet opblaasbaar

Aantal:

69,95

1 dag 

Excl. BTW

84,64

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Tennis / voetvolley net opblaasbaar
>
  • Tennis / voetvolley net opblaasbaar
  • Tennis / voetvolley net opblaasbaar
  • Tennis / voetvolley net opblaasbaar
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 7,0 x 2,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2-4
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230v)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 0,5m³
Gewicht Gewicht
70kg

Omschrijving

Zit je op tennis of organiseer je een spellendag? Dan is het tennisnet niet te missen. Het is namelijk anders dan het normale tennisspel waarbij er gespeeld wordt met een tennisbal en tennisracket. Dit tennisnet ziet er wat anders uit en vraagt juist een goede 'slag' van je voet. Het word ook wel voetvolley genoemd, dit is een combinatie van volleybal en voetbal. 

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt.

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kun je eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.   

Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties. 

Al onze sport en spelmaterialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport- en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen