Voetbal Dart Groot

Aantal:

119,95

1 dag 

Excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Voetbal Dart Groot
>
  • Voetbal Dart Groot
  • Voetbal Dart Groot
  • Voetbal Dart Groot
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,6 x 5,2 x 4,4m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 1m³
Overdekt
Nee, niet overdekt.
Gewicht Gewicht
108 kg

Omschrijving

Ben jij zowel gek van voetbal als van dart? Dan hebben we het perfecte spel voor jou in het assortiment! Wij hebben een spel dat met beide sporten te maken hebt. Je krijgt een enorm groot opblaasbaar dartbord en het is de bedoeling dat je met een voetbal op het dartbord schiet! Super leuk toch? Leuk om te huren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, buurtfeest of schoolfeest. Ook voor andere gelegenheden is dit spel natuurlijk geschikt!

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower die tijdens gebruik aan moet blijven staan. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze kan je erbij huren, wanneer je deze niet hebt.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond. Wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie.  

Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kun je eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.   

Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatie pagina op- en afbouwinstructies opblaasattracties. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

39,95

1 dag

Excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

12,40

1 dag

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

Excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen