Waterpret met luchtkussens

zaterdag 18 april 2020

Het kwik stijgt naar de 30 graden en hoger. Dat betekent dat we spontaan met zijn alle naar het zwembad gaan en verkoeling zoeken in de nattigheid die we water noemen. Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden is het hier helemaal mee eens en daarom laten wij je zien wat je allemaal kan met onze waterpret luchtkussens.

Volleybalboarding
Oke, misschien heeft dit luchtkussen niet direct iets te maken met water. Maar wanneer je op het strand ligt, dan is het leuk om even een balspelletje met elkaar te spelen. Nu beschikt niet elk strand over de accommodaties als een volleybalveld. Daarom zijn wij er, wij kunnen een volleybalveld voor je opblazen! Zo kan jij samen met je vrienden alsnog een potje volleyballen in de zon. En als het zand te heet wordt onder je voeten? Dan duik je snel de zee of het zwembad in uiteraard.

Piratenstormbaan
Begeef je even op de zee met deze piratenstormbaan. Figuurlijk dan natuurlijk. Deze piratenstormbaan biedt de perfecte omgeving voor een goed watergevecht met waterballonnen en waterpistolen. Aaarrrrr! Laat de echte piraat maar in je opzwellen. Want zeg nu zelf, we willen allemaal toch wel eens Jack Sparrow zijn?!

Tobbedansbaan
Bij het tobbedansen komt de echte waterpret om de hoek kijken. Maak de baan nat en vooral glibberig. Dit doe je door een tuinslangen met water naar beneden te laten spuiten. Om de baan dan ook glibberig te maken kun je bijvoorbeeld wat afwaszeepflessen leeg spuiten over de helling. Vul vervolgens de kuip onder aan de helling met water, pak een rubberen band en ga zo hard mogelijk de helling af! Je kunt er ook heel makkelijk een competitie van maken door boven de kuip een bel te hangen aan de koepel. Wie de bel als eerste of überhaupt laat rinkelen heeft dan uiteraard gewonnen!

Aquarun
De ultieme waterpret ervaar je natuurlijk alleen ervaren op het water zelf. Daarom heeft springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden ook een springkussen dat op het water geplaatst kan worden. De slurf waar een ventilator op aangesloten wordt is extra lang zodat de stormbaan als een eiland op het water kan drijven. Dit is extra leuk als je een competitie op het water gaat houden. Wie bereikt het eerste de overkant van het zwembad of het meer via de drijvende stormbaan? Het vergt veel uithoudingsvermogen en alleen de beste zullen uiteindelijk winnen. Wil je niet zo sportief doen in het water? Dat kan, je kunt hem ook gewoon als eiland gebruiken om op te chillen!

Veel plezier met de waterattracties!
Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van water attracties bij Springkussenverhuur Zuid-Hollandse Eilanden dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht